• Suna la telefon 0722.456.564
  • simona@qyogaflow.com

Despre Noi

Simona Chiriacescu

Fondator, Facilitator si Antrenor Hatha Yoga.

Simona este fondatoarea conceptului Q Yoga Flow, Antrenament pentru minte-trup si suflet.

Este antrenor Hatha Yoga certificat international si facilitator de programe de instruire din domeniile Dezvoltare personala, Holistic si Sanatate.

A absolvit facultatea de Jurnalism, Masteratul in Mass Media si Comunicare Sociala iar in ultimii ani s-a dedicat cunosterii de sine, participand si aplicand in viata ei diferite tehnici si terapii alternative.  In Romania a absolvit cursurile de perfectionare ca si Personal Trainer si tehnician nutritionist.

Este o fire vesela si plina de armonie, pasionata de calatorii si lecturi interesante. In prezent, sustine cursuri de Hatha Yoga si workshop-uri pe teme de sanatate si evolutie in cadrul Q Yoga Flow.

Registered Hatha Yoga Teacher – Yoga Alliance Usa-Uk

In 2014, a luat la picior Asia de Sud Est, facand actiuni de voluntariat si sustinand proiectarea unui stil de viata sanatos si ecologic.

Yoiga Prezentare

Simona, a invatat Hatha Yoga in India si este trainer certificat de catre Yoga Alliance USA, Uk. Si-a perfectionat practica in retreat-uri de yoga din India, Thailanda, Italia, Nepal si Malaysia si este autoarea “Cursului de Yoga pentru Acasa – 12 pasi esentiali pentru un antrenament yoga perfect chiar la tine acasa”.

Yoga Prezentare

Testimoniale

Clasele de yoga si meditatiile sunt unice de fiecare data, SIMONA este plina de inspiratie...nu as putea sa pot sa ii multumesc atat de mult pe cat m-a ajutat practica ei. Excelenta! NAMASTE!
- - -
Florentina CapraOfiter politist
Practic yoga la Q Yoga Flow de aproape un an de zile si va spun sincer ca viata mea s-a schimbat la 180 de grade in bine. Sunt mult mai constienta de prezent, mult mai focusata pe obiective si mai ales mult mai linistita sufleteste. Multumesc Simona, esti minunata! Te voi recomanda in continuare peste tooot!!
Andra Trita Fashion Designer
Am descoperit Q Yoga Flow exact atunci cand, dupa o lectie de viata dura, simteam nevoia acuta a unei schimbari. Am invatat cat de important este momentul "Acum", cata putere iti gasesti in el si am invatat sa pretuiesc fiecare astfel de moment. Iti multumesc, Simo, ca existi in viata mea!
Luciana StoleruManager agentie publicitate